lauantai 17. syyskuuta 2016

Keskiviikon kenttätreeni

Viime keskiviikkona (14.9) vuokrattiin viereisen ratsastuskoulun iso kenttä tunniksi, minä ja Vasse hypättiin pieniä silloin ja Janika ja Marsi ravailivat ja laukkailivat. Saatiin kuvaaja mukaan, ja tästä postauksesta tuleekin oikeastaan kuvapostaus, sillä on tosi paljon kivoja kuvia julkaistavana!

Janika ja Marsi pellolla

Ensin käytiin isolla pellolla tekemässä alkuvekat. käveltiin ravattiin ja minä laukkasin pari kierrosta. Vasse oli tosi laiskalla päällä, toisin kuin yleensä, pohkeella piti muistuttaa ravissakin koko ajan. Laukka ei meinannut kulkea ja piti huomauttaa raipallakin.Oli tosi ihana sää, kerrankin meidän kohdalle osui super hyvä päivä sään kannalta! Ylensä joko tuulee paljon, jota Vasse pelkää, tai sitten sataa...
Sitten päästiin kentälle! Pari ekaa kierrosta molempiin suntiin oli kauheen pelottavat, kun toisella pitkällä sivulla aidan takana oli kasassa koulukirjaimet ja vieressä puomeja, ja toisella puolella oli hevosten tarhoja..Tälle esteelle tuli outoja hyppyjä, enkä millään meinannut päästä hyvin mukaan, joka kertoo asennon :DTän korkeempaa ei taidettu hypätäkkään, vaan keskitttiin hyviin teihin ja siihen laukkaan, kun ei pellolla meinannut kulkea.


Verkatiin tietenkin ensin pikkuristikoilla, ja ylemmät kuvat on satunnaisisa kohdista tuntia. Vasse on ihan super esteillä, tosin tuolloin tuli tolle punamustalle ristikolle pari kieltoa, mitkä on V`lle aika harvinaista :DLopuksi käytiin pellolla laukkaamassa yksi suora. Teen erillisen postauksen järvestä otetuista kahlauskuvita, niitäkin oli hirveän paljon!

1 kommentti: