maanantai 13. maaliskuuta 2017

Hengissä ollaan!

Hengissä ollaan ja tallitoimet ovat jatkuneet :)
Kesään mennessä varmasti ollaan aktiivisempia kun lämpimät kelit saavuttaa meidät.
Tallilla kuitenkin hommat ovat sujuneet normaalisti. Kaikenlaista ollaan ehditty kuitenkin taas kokea ja testailla. Viimeksi mentiin länkkäsatuloilla, tarkoitus oli mennä ihan vaan rauhassa mutta se vähän jäi ja päästeltiin sitten pellolla reipasta laukkaa. Marsille on opetettu paljon rauhallista laukkaa kentällä, joten ollaan laukkailtu pelloilla ja kentällä enemmän.
Vassen kanssa ollaan tehty maastakäsittely juttuja eli parempaan päin käytöksessä ollaaan menossa!
Instagramissakin on ollut nyt vähän hiljasempaa, mutta nyt kun paremmat kelit tulee niin varmasti tulee enemmän kuvia sit sinnekkin :) En uskalla vielä luvata mitään, mutta jos saadaan editoitua niin videotakin on tulossa lähiaikoina.
Kieli!


Aina korvat luimussa...

Hankilaukkaa ollaan menty pelloilla nyt aika usein, Marsi on pientä pukkia välillä nostellut jos Vasse on laukkaillut ja Marsi on seisonut vieressä. Maastossa ei olla menty pitkään aikaan kunnolla, kun puro on jäässä eikä uskalla siitä yli mennä, välillä ollaan joitain pieniä maastolenkkejä menty mutta ei mitenkään pitkästi. Ansalle j Vasselle on satunut ja tapahtunut vaikka mitä, V puri solisluun kipeäks, tiputi maneesilla alas ja käveli päältä (Jyväskylässä asti röntgeneisä käytiin, luojan kiitos ei murtumaa ollut kädessä) - mustelmia joka raajassa ja pohkeessa hokin jälet, omalla tallilla tipuin kerran ja mitäs muuta! :D

Heppoja on liikuteltu aikalailla samaa tahtia kuin syksyllä, Marsi on päässyt opetusratsuksikin pienille välillä. Hauska aina kokeilla kaikkea uutta heppojen kanssa, kuten länkkäsatuloita ja ratsastusvöitä :)
Koetetaan nyt parhaamme, että saatais aktiivisemmin blogia pyörimään kevään tullessa!
Hyvää alkukevättä kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti